Binnenkort online! Het support platform voor WordPress webdesigners

Vragen over design, techniek of het ondernemen als WordPress webdesigner?

Plan een online koffiedate met mij in

Yes, maak een afspraak!

Binnenkort online! Het support platform voor WordPress webdesigners

Je WordPress webdesign bedrijf begint te groeien. Dat is geweldig, maar je komt er al snel achter dat ook het aantal supportvragen blijft groeien. Het slokt steeds meer tijd op, terwijl een werkdag toch echt een beperkt aantal uren heeft. Je bent zeker niet de enige WordPress webdesigner die hier tegenaan loopt. Sterker nog: ik ken verschillende zeer ervaren WordPress webdesigners die hierdoor gestopt zijn met hun werkzaamheden. Eigenlijk heel jammer, want het werk is zo leuk om te doen!

Het support platform WPhelpdesk.pro

Met dit platform wil ik het een stuk makkelijker maken om voor WordPress webdesigners support te verlenen aan hun klanten. Zodat je niet alleen veel tijd kunt besparen (en meer tijd overhoudt voor andere dingen óf meer ruimte om op te schalen), maar ondertussen óók de kwaliteit van het support kunt verhogen. Een win-win voor zowel jou als jouw klanten!

Tijd besparen én kwaliteit verhogen

Jouw klanten krijgen toegang tot het platform, waarin ze onder andere tutorials en handleidingen kunnen volgen over de basis van WordPress en WooCommerce. Zij krijgen uitgebreide informatie, terwijl het jou geen tijd kost. Ook kunnen ze gebruikmaken van het ticketsysteem. Hiermee houd jij meer overzicht én kun je tijd besparen door de klant-en-klare antwoorden te gebruiken. Zo hoef je niet elke keer het wiel opnieuw uit te vinden.

Neem contact op

Het liefst bouw ik een platform waar je écht wat aan hebt. Daarvoor maak ik graag gebruik van jouw ideeën en wensen. Lijkt het je leuk om hierover te sparren?

Neem contact op