Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Workshop: Zo edit je professionelere video’s met iMovie


Ik heb recent een paar artikelen geschreven met tips over het maken van video’s. Één van deze tips is dat je met een paar simpele, basistechnieken je video’s al veel professioneler kunt doen overkomen. In de workshop van vandaag ga ik je laten zien hoe je in 5 stappen jouw video’s véél professioneler kunt editen. In de workshop leg ik de volgende dingen uit;

  • Hoe je meerdere video opnames kunt samenvoegen in één filmpje.
  • Hoe je deze video’s kunt knippen (sommige onderdelen weghalen).
  • En hoe je een logo of afbeelding kunt toevoegen aan het filmpje.
  • Het beheren van de audio bij het filmpje.
  • Hoe je er een filmbestand van kunt maken.
  • En hoe je met thumbnails kunt werken.

Deze workshop is oorspronkelijk gemaakt voor de WebAcademy.nl Club, die op dit moment niet meer bestaat. Het kan zijn dat ik het in de video/workshop over de club heb of over eventuele andere onderdelen van deze club. Dit kun je dus negeren. De tips en tricks die ik met je deel zijn echter wél relevant, ook buiten de club om 😉


Leer in de workshop hoe je professionelere video’s met iMovie kunt maken

De workshop kun je hieronder volgen, nadat je mijn Facebookpagina hebt geliked of nadat je deze workshop hebt gedeeld op jouw tijdlijn. Waarom? Zodat we elkaar een handje kunnen helpen. 😊 Ik deel mijn kennis met jou, jij vergoot mijn bereik. Goede deal, toch?

Let op: de software iMovie is alleen beschikbaar voor iOS (Apple) gebruikers. Heb je een iMac of MacBook, dan is iMovie gratis beschikbaar.

Gerelateerde artikelen:

Je eigen online cursussen aanbieden?

Online cursus verkopen met WordPress websiteWil je online cursussen (of programma’s) aanbieden en heb je geen zin in al dat technische gerommel? Neem dan eens een kijkje bij mijn WordPress Cursus systeem; een simpel, overzichtelijk en strak systeem die ik zelf heb ontwikkeld.

Vertel mij meer!

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites - de perfecte mix tussen kant-en-klaar en maatwerk. Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten.