Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Workshop: Online je administratie doen met Moneybird


Ik werk inmiddels al meerdere jaren met Moneybird en ik ben er nog steeds groot fan van. Het heeft veel voordelen en het maakt administratie doen een eitje. Daarnaast is het extra leuk dat je met de (automatische rapporten) je bedrijf ziet groeien. Zo weet je waar je het voor doet 😉 Extra handig: Moneybird rekent precies voor je uit wat je aan BTW kwijt bent elk kwartaal. Daarnaast zijn er nog veel meer handige voordelen van dit systeem;

  • Je kunt het koppelen met o.a. Mollie en WooCommerce (en dus automatisch facturen laten versturen met je WooCommerce webshop).
  • Alle offertes en facturen worden via e-mail verstuurd (lekker snel!).
  • Je kunt accountants en boekhouders gemakkelijk toegang verlenen.
  • Je hebt altijd een goed overzicht van je (openstaande) facturen en je administratie.
  • Moneybird kost weinig.
  • Je kunt automatisch algemene voorwaarden etc. mee laten sturen.
  • En nog veel meer…

Steeds meer administraties online

Ik merk dat er op dit moment (tijdens de Coronacrisis) steeds meer wordt gezocht op de website naar artikelen over Moneybird en over het doen van je administratie online. Ik kan mij voorstellen dat er juist nu veel ondernemers zijn die willen overstappen op een online systeem. Daarnaast kan ik mij ook voorstellen dat er ondernemers zijn die hier al langere tijd over nadachten, maar er nog niet aan waren toegekomen om het daadwerkelijk te doen.


Gratis workshop over Moneybird

Daarom heb ik besloten om een workshop uit de (inmiddels gesloten) WebAcademy.nl Club open te stellen voor niet-leden. In de workshop leg ik je alles uit over de basis van Moneybird. Hoe je facturen maakt, hoe je jouw huisstijl toevoegt, etc. Ben je van plan om te starten met Moneybird? Dan raad ik je aan om deze workshop te volgen 🤓

Je kunt hieronder mijn Facebookpagina liken of deze workshop delen. Je ontvangt direct daarna toegang tot de workshop.


Meer over Moneybird:

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites - de perfecte mix tussen kant-en-klaar en maatwerk. Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten.