Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Workshop: Hoe je een online cursus/programma in één week kunt opzetten


Op 07 februari 2019 heb ik in mijn (inmiddels gesloten) gratis Facebookgroep een live workshop gegeven over hoe je in één week een online cursus of programma kunt opzetten. Gezien de huidige omstandigheden, zijn we genoodzaakt om onze diensten en producten steeds meer te digitaliseren. De afgelopen weken zie ik een hele grote stijging in mijn bezoekersaantallen en voornamelijk de artikelen over het opzetten van online cursussen worden erg vaak bekeken.

Dat is natuurlijk vrij logisch 🙂 Veel praktijken en bedrijven zijn momenteel gesloten. Zelfs als we wél binnenkort allemaal weer opengaan, zullen we niet snel vergeten hoe belangrijk het is (was) om een plan B te hebben.

En daarom heb ik besloten om deze workshop openbaar te maken. Zodat er meer mensen kunnen werken aan hun plan B en zodat meer mensen (in korte tijd) hun diensten kunnen digitaliseren.


In deze workshop hebben we het over:

  • De valkuilen (waar vrijwel iedereen helaas intrapt).
  • Hoe je een efficiënt plan kunt maken, inclusief worksheet.
  • Wat je moet weten voordat je een online cursus gaat opzetten.
  • Hoe je een online cursus kunt maken zonder technisch geneuzel.
  • En ik geef nog wat handige extra tips.

Kleine spoiler: de snelste manier om iets online op te zetten, is natuurlijk door het uit te besteden aan iemand die het op korte termijn voor je kan doen. Mocht je daar interesse in hebben; neem dan een kijkje bij mijn aanbod voor online cursussen. Mocht je het liever zelf willen doen; volg dan de workshop. Die is óók interessant en waardevol wanneer je géén interesse hebt in mijn aanbod 😉

Je eigen online cursussen aanbieden?

Online cursus verkopen met WordPress websiteWil je online cursussen (of programma’s) aanbieden en heb je geen zin in al dat technische gerommel? Neem dan eens een kijkje bij mijn WordPress Cursus systeem; een simpel, overzichtelijk en strak systeem die ik zelf heb ontwikkeld.

Vertel mij meer!

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites - de perfecte mix tussen kant-en-klaar en maatwerk. Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten.