Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Workshop: 10 verdienmodellen die jij kunt inzetten voor je bedrijf


Deze online workshop was eerder alleen bedoeld voor leden van de WebAcademy.nl Club. Nu die ten einde komt, en er meer mensen door de Coronacrisis interesse hebben in dit onderwerp, heb ik besloten om deze workshop vrij te geven op BoonWebdesign.nl.


Verdienmodellen

Er zijn veel meer verdienmodellen mogelijk dan je waarschijnlijk zou denken. Uurtje-factuurtje werken is slechts één van de vele opties. Mocht uurtje-factuurtje je niet bevallen, of mocht je nieuwsgierig zijn naar wat er nog meer mogelijk is, volg dan vooral onderstaande workshop over verdienmodellen.


Spreid je kansen en je risico’s

De Coronacrisis heeft gezorgd voor meer bewustwording op allerlei verschillende vlakken. Ook nu is het (nog meer) relevant dat je jouw kansen en risico’s spreid. En dat je niet al jouw geld op één paard inzet. Ook daarom is het een goed idee om je te verdiepen in verschillende verdienmodellen.


De workshop

Zoals de titel al verraad: in de workshop bespreek ik tien verschillende verdienmodellen. Daarnaast geef ik ook enkele tips over de verschillende mogelijkheden, waar je op moet letten en hoe je dingen in gang kunt zetten.

De workshop kun je hieronder volgen, nadat je mijn Facebookpagina hebt geliked of nadat je deze workshop hebt gedeeld op jouw tijdlijn. Waarom? Zodat we elkaar een handje kunnen helpen. 😊 Ik deel mijn kennis met jou, jij vergoot mijn bereik. Goede deal, toch?

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites - de perfecte mix tussen kant-en-klaar en maatwerk. Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten.