Boon Business-in-a-Box

De makkelijkste manier om jouw WordPress bedrijf op te zetten of uit te breiden.

Laten we eerlijk zijn: het WordPress-wereldje is de makkelijkste niet. Er zijn zóveel webbouwers en virtual assistents die exact dezelfde diensten aanbieden en met het oh-zo-uitgebreide internet kunnen veel potentiële klanten in no-time leren hoe ze zelf een WordPress website kunnen bouwen. Hoe zorg jij er dan voor dat je iets te bieden hebt wat jouw concurrenten niet kunnen bieden? En wat de doe-het-zelvers niet kunnen evenaren? Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw websites niet “een van de duizenden” zijn? En nog belangrijker: hoe kun je iets opbouwen voor jezelf dat leuk is om te doen, relatief weinig tijd kost, terwijl je wél een product kunt leveren van hoge kwaliteit?

Ik ben jaren bezig geweest om dat voor mijzelf op te zetten.

Lezen, leren en vooral heel veel uitproberen. Het resultaat: mijn eigen BoonTheme WordPress websites. Een ideaal product voor ZZP’ers, coaches en ondernemers. Een product dat mijn klanten voorziet in hun behoeften en die ze zelf kunnen beheren. Maar daarnaast is BoonTheme ook;

 • Een systeem dat voor mij veel minder tijd kost om op te zetten dan maatwerk websites.
 • Een systeem dat past bij mijn gekozen niche, omdat vrijwel iedereen in mijn doelgroep dezelfde wensen heeft.
 • Een systeem dat op te schalen is, omdat het grootste gedeelte uitbesteed zou kunnen worden.
 • Een systeem dat makkelijker te verkopen is, omdat mensen een beter beeld hebben van wat ze krijgen (bij maatwerk is het natuurlijk altijd een verrassing wat het eindresultaat gaat worden).

En daarnaast is het ook een systeem waarbij ik mijn klanten veel meer waarde kan bieden voor dezelfde prijs. Zo krijgen bijvoorbeeld al mijn BoonTheme klanten toegang tot een videobibliotheek met instructievideo’s. Voor maatwerk klanten kun je dat natuurlijk niet opzetten, want elke website verschilt ;)

Goedkope WordPress website door Boon Webdesign

Klinkt jou dat als muziek in de oren?
Dan heb je geluk!

Mijn BoonTheme concept is te koop! Of nou ja, niet BoonTheme zelf. Maar het concept wel. Steeds meer webbouwers en virtual assistents kloppen bij mij aan, omdat ze een soortgelijk systeem willen opzetten. Maar een eigen concept from scratch opbouwen, dat kost nogal wat tijd (geloof mij). En geld. En energie. En het vereist nogal wat kennis.

Zou het niet fijner zijn als je zo’n concept zou hebben die al kant-en-klaar voor jou is gemaakt?

Waarmee je zo aan de slag kunt? En dat je dan ook nog iemand hebt waarmee je kunt sparren en waarbij je terecht kunt met jouw vragen? Nou… It’s your lucky day!

Op korte termijn een goede WordPress website

Boon Business-in-a-Box

Kort samengevat wat ik aanbied: Een gespreid bedje voor webbouwers en virtual assistents. Hieronder kun je wat meer informatie vinden over de inhoud van de Boon Business-in-a-box.

Je eigen WordPress thema

Jouw eigen Business-in-a-Box concept, met een eigen WordPress thema, dat op maat wordt gebouwd. Ja, dat lees je goed. Ik bouw een thema op maat voor jou, die jij vervolgens kunt inzetten voor jouw klanten.

1-op-1 Training

Want ik zal je nooit in het diepe gooien. Tijdens een face-to-face trainingsdag gaan we samen sparren en train ik jou in het opzetten van jouw WordPress thema.

Online lessen en masterclasses

Ik leer je allerlei dingen over de technische kant van WordPress en over de marketing van jouw product. Daarnaast geef ik je onder andere ook tips om het proces soepeler en sneller te laten verlopen.

Mijn basis bestanden

Al mijn basis bestanden die ik zelf ook inzet voor mijn klanten: checklists, formulieren en handleidingen. Deze kun je in je eigen huisstijl gieten, zodat ook jij een mooi totaal pakket kunt bieden aan jouw klanten.

Toegang tot WebAcademy.nl

Een half jaar gratis toegang tot WebAcademy.nl, omdat daar zoveel te leren valt. Ook voor doorgewinterde webbouwers en virtual assistents is er genoeg interessante informatie te vinden.

Een stukje exclusiviteit

Jouw thema wordt op maat voor jou gebouwd, niemand zal hetzelfde thema hebben. Daarnaast is het ook de bedoeling dat niemand in elkaars vaarwater gaat zitten. Jouw concept zal dus absoluut uniek zijn!

I will make you make an offer you can’t refuse ;)

Mijn tijdelijke aanbod

Aangezien deze dienst nog nieuwer dan nieuw is, bied ik het tijdelijk aan voor een lagere prijs. Zodra de eerste ronde erop zit zal het een stuk duurder worden. Bewust. Niet voor het geld, maar omdat ik het concept exclusief en uniek wil houden. Het is niet de bedoeling dat er straks 100’en BoonTheme concepten de wereld in worden geslingerd, want dan gaat het juist zijn doel voorbij en is geen één van de concepten echt uniek.

Dus als dit concept jou als muziek in de oren klinkt, wacht dan niet te lang met aanmelden. De prijs is nu tijdelijk 4500 exclusief btw. Een all-in prijs. Zonder abonnementskosten of commissie kosten. En ja, in overleg is het mogelijk om dat in termijnen te betalen.

Lijkt het je wat?

Neem dan contact met mij op om het rustig door te spreken. Voordat je definitief met mij in zee gaat, gaan we natuurlijk wel even telefonisch kennismaken om te kijken of wij een goede match zijn.

Ik beantwoord graag je vragen.

Ik kan mij voorstellen dat je allerlei vragen hebt :) Hieronder heb ik alvast een aantal vragen voor je beantwoord. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Voel je welkom om even contact met mij op te nemen, ik help je graag verder.

Het concept is geschikt voor twee verschillende doelgroepen;

 • Ervaren webbouwers die wél ervaring hebben met HTML+CSS en eventueel een beetje PHP, maar die nog geen ervaring hebben met WordPress.
 • En voor ervaren WordPress webbouwers en virtual assistents die in ieder geval een stukje basis kennis hebben van HTML+CSS.

Het concept is opgezet voor webbouwers en virtual assistents die méér willen dan maatwerk website na maatwerk website te moeten opzetten. Voor de bouwers die al wat ervaring hebben en die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. Ook voor bouwers die (door tijdgebrek – want ja, maatwerk websites kosten veel tijd) niet verder meer kunnen groeien in het maatwerk website wereldje. Maar die niet willen inleveren op de kwaliteit die ze hun klanten kunnen bieden. En ook voor de webbouwers en virtual assistents die wat meer hulp nodig hebben bij het opzetten van echt “eigen” product.

In principe bedenken we het concept, de stijl, de vormgeving en de functies samen. Deze werk ik vervolgens uit tot een eigen WordPress thema. Je hoeft in ieder geval niet zelf aan de slag in Photoshop.

Ja, dat klopt. Elk WordPress thema die ik opzet met mijn Business-in-a-box klanten, wordt geheel op maat gemaakt. Het concept is juist dat ik jou een UNIEK product/dienst kan bieden, die jouw concurrenten niet zullen hebben. Exclusiviteit is voor mij erg belangrijk.

De betaling dient vooraf te worden gedaan. Wil je liever in termijnen betalen? Dan is dat eventueel mogelijk in overleg. Je betaald geen abonnementskosten of commissie kosten daarna.

Ja, de Business-in-a-box is daarna van jou. En je mag het zoveel verkopen als je zelf wilt. Maar… Je mag het alleen verkopen aan je eigen website klanten. Je mag niet de Business-in-a-box in zijn geheel verkopen aan andere partijen. De details bespreken we nog uitgebreid en we maken hier ook duidelijke afspraken over.

Je hebt minimaal basis kennis nodig van HTML+CSS. In de online omgeving vind je daarnaast nog allerlei workshops en lessen over bijvoorbeeld;

 • Hoe een WordPress thema is opgebouwd (en hoe je dit kunt aanpassen).
 • Hoe je nieuwe pagina sjablonen kunt bouwen.
 • Hoe je zelf de stijl en opmaak kunt aanpassen per klant.
 • Hoe je het dashboard het beste kunt inrichten.
 • En nog veel meer…

Je hoeft dus (nog) geen WordPress expert te zijn. Basis kennis is wel echt nodig en het is ook handig als je in ieder geval wat ambitie hebt om meer te leren over de technische kant van WordPress. Twijfel je of je genoeg kennis hebt hiervoor? Neem dan even contact met mij op, dan kijken we er samen naar.

Load More