Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

WordPress tip: Blogbericht inplannen


Er zit standaard bij elke WordPress website een functie waarmee men kan instellen wanneer een bericht op de website word geplaatst. Ideaal voor als je op vakantie gaat! Wil je een blogbericht inplannen? Dat kan heel eenvoudig.


Een blogbericht inplannen

Ga in je WordPress dashboard naar het blogbericht die je op een later moment pas wilt publiceren.

Aan de rechterkant van het scherm zie je het blokje “Publiceren“. In het blokje vind je “Onmiddellijk publiceren“. Klik daar op de blauwe link “Bewerken“. Je kunt nu een datum en tijdstip invullen. Kies de datum en tijdstip waarop je graag wilt dat het bericht gepubliceerd word. Klik vervolgens op de grijze knop “OK“.

WordPress blogbericht inplannen

De blauwe knop waar zojuist nog “Publiceren” in stond, is nu veranderd naar “Inplannen“. Klik op inplannen, zodra je blogbericht klaar is. En voila! Dat was het al!

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites - de perfecte mix tussen kant-en-klaar en maatwerk. Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten.

Online cursus aanbieden?

Wil je op korte termijn online cursussen aanbieden i.v.m. het Coronavirus? De huidige levertijd van mijn online cursus systeem bedraagt momenteel slechts 2 werkdagen. Neem contact op voor telefonisch overleg.

Meer informatie