WordPress Cursus websites

Een makkelijk plug-and-play systeem waarmee je vandaag nog een online leeromgeving of programma kunt opzetten.

Wishlist Member™ is een ideaal systeem voor online omgevingen in WordPress. Één nadeel: het is een heel karwei om Wishlist Member™ op te zetten met een standaard WordPress thema. De meeste thema's zijn niet specifiek ontwikkeld voor online cursussen én ze bevatten zoveel (onnodige) opties en functies dat de meeste technische leken door de bomen het bos niet meer zien.

Makkelijk en snel online cursussen opzetten, zonder technische kennis.

Daarom heb ik zelf een thema ontwikkeld, speciaal voor mensen die heel simpel een cursus willen opzetten. Zonder gedoe. Zonder technische gerommel. Met je eigen huisstijl, zónder dat je zelf hoeft te ontwerpen of te knutselen.

Het is heel simpel:

And that's it. Je hebt zelfs geen extra plugins nodig! Alle benodigde functies staan al in het thema. Je hoeft slechts in te vullen welke kleuren en lettertypes je wilt gebruiken en vervolgens wordt alles automatisch doorgevoerd op de website. Op deze manier blijft je online omgeving overzichtelijk, strak en gebruiksvriendelijk.

Een ander voordeel: het kost je relatief héél weinig tijd om op te zetten. Dus als jij vandaag een WordPress Cursus website en Wishlist Member™ koopt, kun jij VANDAAG jouw online omgeving al klaar hebben. Zó simpel en makkelijk is het opgezet. Een plug-and-play systeem: je installeert het en je bent al bijna klaar!

Goedkope WordPress website door Boon Webdesign

Wat kun je precies met een WordPress Cursus website?

  • In combinatie met Wishlist Member™ kun je een mooie en simpele online omgeving maken voor je cursussen en/of je online coachingprogramma.
  • Je kunt 1-3 cursussen toevoegen in het systeem.
  • Je hebt (naast Wishlist Member™) geen extra plugins nodig, maar je kunt wel extra plugins toevoegen als je dat graag wilt. Bijvoorbeeld voor een contactformulier op de contactpagina.
  • Je kunt een bibliotheek of blogsysteem toevoegen voor extra content, zoals oefeningen, bonusmateriaal, extra artikelen, etc.
  • Je kunt allerlei contentvormen inzetten: video, audio, e-books en/of PDF-bestanden, etc.
  • Op je huidige website kun je een salespage maken en een betaalformulier toevoegen, zodat mensen online zich kunnen aanmelden én online kunnen betalen.

En dit kun je allemaal zelf doen, zó makkelijk is het systeem opgezet. Je hebt geen technische kennis nodig en ook geen design skills.

Goedkope WordPress website door Boon Webdesign

Het is geen rocket science (meer)

In de video hieronder vertel ik je alles over WordPress Cursus en geef ik je een korte rondleiding door het systeem. Nog niet overtuigd? Vraag dan een gratis proefweek aan. Je kunt dan één week gebruik maken van het hele systeem en dan kun je kijken of het wat voor je is.

Demo bekijken?

Ik heb een demo op mijn website gezet waarbij je kunt inloggen, zodat je kunt zien hoe zo'n WordPress Cursus website eruit ziet.
Gebruikersnaam: TEST00 • Wachtwoord: Test123

Bekijk de demo website »

Overtuigd? Dan zit er nog maar één ding op: Let's get started!!!

Via de knop hieronder kun je je aanmelden. Gebruikmaken van WordPress Cursus kost je slechts €147,- per jaar. De eerste keer betaal je online met iDEAL of Bancontact/Mistercash en de jaren erop wordt het automatisch afgeschreven via SEPA incasso. Na de eerste betaling ontvang je direct ALLE bestanden die je nodig zal hebben. Met andere woorden: je kunt over 5 minuten al aan de slag met jouw online leeromgeving!

Goedkope WordPress website door Boon Webdesign

Ik beantwoord graag je vragen.

Ik kan mij voorstellen dat je allerlei vragen hebt :) Hieronder heb ik alvast een aantal vragen voor je beantwoord. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Voel je welkom om even contact met mij op te nemen, ik help je graag verder.

Je hebt naast je huidige website een (nieuwe) installatie van WordPress nodig en de Wishlist Member plugin. Verder heb je niks nodig.

De WordPress Cursus websites zijn gemaakt voor iedereen die een online cursus of online programma wilt opzetten. Het systeem is specifiek gebouwd voor mensen zónder technische kennis. Ook virtual assistents zijn van harte welkom om dit systeem in te zetten voor hun klanten. Neem daarvoor wel even contact op via info@boonwebdesign.nl

Nee, dat kan niet met dit systeem. Ik raad je aan om te werken met WooCommerce of Paytium OP JE HUIDIGE WEBSITE voor de online betalingen en om ze vervolgens automatisch een registratielink te sturen. Bij aanschaf van een WordPress Cursus website krijg je ook toegang tot mijn videolessen. Daar geef ik je meer uitleg over hoe je dit zou kunnen opzetten.

Nee. Ben je een virtual assistent of een webdesigner en wil je dit aanbieden aan je klanten? Neem dan eerst contact met mij op via info@boonwebdesign.nl voor overleg.

Je betaald jaarlijks voor het gebruik van een WordPress Cursus website en voor support. De eerste keer betaal je met iDEAL of met Bancontact/Mistercash. Het jaar daarna wordt het bedrag automatisch afgeschreven van je rekening.

Je kunt je licentie opzeggen door een mail te sturen naar info@boonwebdesign.nl. Doe dat minstens 5 dagen voordat jouw jaar eindigt. Zodra het is opgezegd loopt je jaar af en daarna kun je geen gebruik meer maken van de WordPress Cursus website.

Dan mag je mij mailen via info@boonwebdesign.nl en dan help ik je zo snel mogelijk op weg. Bij de aanschaf van een WordPress Cursus website krijg je overigens ook een uitgebreide handleiding én je krijgt toegang tot verschillende videolessen.

Ja, mits je meerdere licenties aanschaft. Wil je een groot aantal kopen? Neem dan even contact op via info@boonwebdesign.nl

Dat kan, maar dan moet dat custom gemaakt worden. Neem hiervoor contact op via info@boonwebdesign.nl

Dat kan zeker, voor een meerprijs. Neem daarvoor contact met mij op via info@boonwebdesign.nl

App mij je vraag