WordPress Cursus websites

De ideale budgetoptie voor ondernemers die online cursussen willen aanbieden op hun WordPress website

Wishlist Member™ is een ideaal systeem voor online omgevingen in WordPress. Één nadeel: het is een heel karwei om Wishlist Member™ op te zetten met een standaard WordPress thema. De meeste thema's zijn niet specifiek ontwikkeld voor online cursussen én ze bevatten zoveel (onnodige) opties en functies dat de meeste technische leken door de bomen het bos niet meer zien.

Ik heb de afgelopen jaren behoorlijk wat websites mogen bouwen voor o.a. coaches en online ondernemers. Veel van deze klanten willen ook graag online cursussen aanbieden. Wat mij opviel tijdens deze gesprekken, is dat de meeste mensen juist helemaal geen uitgebreide systemen willen, maar juist simpele, overzichtelijke online omgevingen. Een online cursus hoeft, qua omgeving, natuurlijk helemaal niet uitgebreid te zijn...

Makkelijk en snel met WP Cursus website

Daarom heb ik zelf een thema ontwikkeld, speciaal voor mensen die heel simpel een cursus willen opzetten. Zonder gedoe. Zonder technische gerommel. Met je eigen huisstijl, zónder dat je zelf hoeft te ontwerpen of te knutselen.

Het is heel simpel:

And that's it. Je hebt zelfs geen extra plugins nodig! Alle benodigde functies staan al in het thema. Op deze manier blijft je online omgeving overzichtelijk, strak en gebruiksvriendelijk.

Goedkope WordPress website door Boon Webdesign

Wat kun je precies met een WordPress Cursus website?

  • In combinatie met Wishlist Member™ kun je een mooie en simpele online omgeving maken voor je cursussen en/of je online coachingprogramma.
  • Je kunt 1-3 cursussen toevoegen in het systeem.
  • Je hebt (naast Wishlist Member™) geen extra plugins nodig, maar je kunt wel extra plugins toevoegen als je dat graag wilt. Bijvoorbeeld voor een contactformulier op de contactpagina.
  • Je kunt een bibliotheek of blogsysteem toevoegen voor extra content, zoals oefeningen, bonusmateriaal, extra artikelen, etc.
  • Je kunt allerlei contentvormen inzetten: video, audio, e-books en/of PDF-bestanden, etc.
  • Op je huidige website kun je een salespage maken en een betaalformulier toevoegen, zodat mensen online zich kunnen aanmelden én online kunnen betalen. Hier help ik je uiteraard bij.

Je hebt geen technische kennis nodig en ook geen design skills. Je hoeft alleen de content te maken.

Goedkope WordPress website door Boon Webdesign

Het is geen rocket science (meer)

In de video hieronder vertel ik je alles over WordPress Cursus en geef ik je een korte rondleiding door het systeem. Let op: de DIY-versie is inmiddels niet meer beschikbaar :)

Demo bekijken?

Ik heb een demo op mijn website gezet waarbij je kunt inloggen, zodat je kunt zien hoe zo'n WordPress Cursus website eruit ziet. Met onderstaande inloggegevens kun je inloggen.

Inloggegevens

Gebruikersnaam: TEST00
Wachtwoord: Test123

Bekijk de demo website »

Overtuigd? Dan zit er nog maar één ding op: Let's get started!!!

Voor de vaste prijs van €497,- exclusief btw zet ik alles voor je op. Dat is inclusief: licentie voor het WordPress Cursus systeem, installatie, instellen Wishlist Member en hulp bij het opzetten van een betaalsysteem. En is exclusief Wishlist Member en exclusief het toevoegen van de content.

Klinkt allemaal heel leuk en aardig, maar hoe komt zo'n online cursus website er dan uit te zien?

Dat verschilt natuurlijk per ondernemer. De WordPress Cursus website wordt aangepast naar je eigen huisstijl, dus niet één website zal exact hetzelfde zijn. Hieronder kun je een aantal voorbeelden zien.

Online cursus website door Boon Webdesign
Online cursussen aanbieden met WordPress
Online cursussen aanbieden met je WordPress website
Online academie opzetten met WordPress
Online cursus systeem laten maken
Makkelijk een online cursus aanbieden op je website
Online omgeving laten bouwen voor cursussen
Online academie laten bouwen door Boon Webdesign
Snel een online cursus systeem laten opzetten met WordPress
Snel een online cursus systeem laten opzetten met WordPress
Snel een online cursus systeem laten opzetten met WordPress
Snel een online cursus systeem laten opzetten met WordPress
Online cursussen aanbieden via WordPress

Marieke Anthonisse

Sandra is een kei! Voor mijn bedrijf heeft zij de website én de academie website verbeterd en alles overgezet. Zij werkt snel, accuraat, staat voor je klaar bij vragen. Ik beveel haar ook aan bij mijn klanten en ook zij maken dankbaar gebruik van haar diensten! Ga niet zelf lopen prutsen, bespaar je de tijd en moeite en laat jouw website door Sandra neerzetten. Het is de investering meer dan waard. Dankjewel Sandra!

Online cursussen aanbieden via WordPress

Revlie Schuit

Sandra is een Expert in haar vak! Niet alleen heeft ze een schitterend super makkelijk te gebruiken online class systeem ontwikkeld, ook heeft ze mij geholpen met alle vragen die ik had. Telkens kwam ze met top oplossingen en dacht ze mee hoe ik dingen zou kunnen doen. Hoe fijn om EN met een makkelijk bruikbaar programma te werken EN met Sandra zelf die zoveel kennis en expertise heeft en dit graag met je deelt en je verder helpt. Ik wil niet anders meer!!

Ik beantwoord graag je vragen.

Ik kan mij voorstellen dat je allerlei vragen hebt :) Hieronder heb ik alvast een aantal vragen voor je beantwoord. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Voel je welkom om even contact met mij op te nemen, ik help je graag verder.

Nee, je hoeft niet per sé eerst de content af te hebben, je kunt het ook later toevoegen. Sterker nog: de meeste mensen zijn meer gemotiveerd wanneer het platform al klaar staat, omdat ze dan het resultaat van hun harde werken kunnen zien. Ik raad mensen sowieso altijd aan om éérst een platform te kiezen, omdat je dan weet met welke beperkingen (en mogelijkheden) van het platform je rekening dient te houden.

Je hebt naast je huidige website een (nieuwe) installatie van WordPress nodig en de Wishlist Member plugin. Verder heb je niks nodig.

De WordPress Cursus websites zijn gemaakt voor iedereen die een online cursus of online programma wilt opzetten. Ook virtual assistents zijn van harte welkom om dit systeem in te zetten voor hun klanten. Neem daarvoor wel even contact op via info@boonwebdesign.nl

Nee, dat kan niet met dit systeem. Ik raad je aan om te werken met WooCommerce of Paytium op je huidige website voor de online betalingen en om ze vervolgens automatisch een registratielink te sturen. Ik help je uiteraard met het opzetten hiervan.

Nee. Ben je een virtual assistent of een webdesigner en wil je dit aanbieden aan je klanten? Neem dan eerst contact met mij op via info@boonwebdesign.nl voor overleg.

Dan mag je mij mailen via info@boonwebdesign.nl en dan help ik je zo snel mogelijk op weg. Bij de aanschaf van een WordPress Cursus website krijg je overigens ook een uitgebreide handleiding én je krijgt toegang tot verschillende videolessen.

Ja, mits je meerdere licenties aanschaft. Wil je een groot aantal kopen? Neem dan even contact op via info@boonwebdesign.nl

Dat kan, maar dan moet dat custom gemaakt worden. Neem hiervoor contact op via info@boonwebdesign.nl

Load More

Online cursus aanbieden?

Wil je op korte termijn online cursussen aanbieden i.v.m. het Coronavirus? De huidige levertijd van mijn online cursus systeem bedraagt momenteel slechts 2 werkdagen. Neem contact op voor telefonisch overleg.

Meer informatie