Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

WordPress websites & BoonTheme

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites. BoonTheme is een perfect mix tussen klant-en-klaar en maatwerk. Ideaal voor ondernemers die net starten en/of weinig budget hebben en die toch een góéde website willen hebben.

Daarnaast heb ik ook een eigen WP Cursus website gebouwd, waarmee technische leken in een handomdraai een online cursus of online programma kunnen opzetten.

And last but not least: de WebAcademy.nl Club! Een online omgeving met allerlei cursussen, workshops, e-books en artikelen over internet marketing (WordPress, WooCommerce, SEO, etc.). Als je meer wilt leren over internet marketing, en je niet online cursus na online cursus wilt aanschaffen, dan is de WebAcademy.nl Club echt wat voor jou! Voor een klein bedrag per maand krijg je toegang tot al het lesmateriaal én je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep, waarin ik online live workshops geef én waar ik support verleen. Hoe awesome is dat?!


Wat je bij Boon Webdesign kunt verwachten:

  • Doelgerichte adviezen.
  • Ondersteuning en uitleg waar nodig.
  • Eventuele tips om je content (nog) beter te maken.
  • Geen standaard templates, maar werk op maat (behalve BoonTheme).
  • Handleiding op maat om je op weg te helpen.

WordPress websites op maat laten maken

Lijkt het je wat om met mij samen te werken? Stuur mij dan een mail, zodat we een belafspraak kunnen inplannen. Dan kunnen we samen kijken naar je wensen en naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP