Meld je aan voor mijn gratis online mini-workshops

Ja, vertel mij meer!

WordPress, WooCommerce & BoonTheme

Onder de naam Boon Webdesign bied ik (Sandra Boon) WordPress websites op maat, WooCommerce webshops op maat en BoonTheme WordPress templates. Mijn klanten kunnen zelf, zonder technische kennis, hun website beheren. Op de betreffende pagina’s kun je meer informatie vinden.


Als “freelancer” voor andere mediabedrijven

Ik werk regelmatig in opdracht voor andere mediabedrijven die hun projecten willen outsourcen. Werk jij bij/Heb jij een mediabedrijf en wil je graag een project doorspelen naar mij? Neem even contact op en we kijken wat er mogelijk is.


Wat je bij Boon Webdesign kunt verwachten:

  • Doelgerichte adviezen.
  • Ondersteuning en uitleg waar nodig.
  • Eventuele tips om je content (nog) beter te maken.
  • Geen standaard templates, maar werk op maat (behalve BoonTheme).
  • Handleiding op maat om je op weg te helpen.

WordPress websites op maat laten maken

Lijkt het je wat om met mij samen te werken? Stuur mij dan een mail, zodat we een belafspraak kunnen inplannen. Dan kunnen we samen kijken naar je wensen en naar de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

App mij je vraag