Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

WordPress websites & digitale leeromgevingen

Sandra Boon (van Boon Webdesign) is jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Met ruim 12,5 jaar ervaring weet ik alle do’s and dont’s van het online ondernemen 😉 En van die kennis kun jij gebruik maken! Voor mijn klanten heb ik een WordPress website totaalpakket ontwikkeld, die er mooi uitziet én technisch goed in elkaar zit. Mijn klanten kunnen zelf, zonder technische kennis, hun website beheren. Daarnaast heb ik zo’n zelfde totaalpakket ontwikkeld voor online leeromgevingen, zodat mijn klanten online cursussen kunnen aanbieden.


Wat je bij Boon Webdesign kunt verwachten:

  • Doelgerichte adviezen.
  • Ondersteuning en uitleg waar nodig.
  • Eventuele tips om je content (nog) beter te maken.
  • Geen gebruik van aangekochte WordPress thema’s.
  • Handleiding en videolessen om je op weg te helpen.

WordPress websites op maat laten maken

Lijkt het je wat om met mij samen te werken? Stuur mij dan een mail, zodat we een belafspraak kunnen inplannen. Dan kunnen we samen kijken naar je wensen en naar de mogelijkheden.

Neem contact op