Join the WebAcademy.nl Club!

Een online leeromgeving met online cursussen, workshops, e-books en artikelen over online marketing.

WordPress thema door Boon Webdesign
Op 1 juli 2020 zal de WebAcademy.nl Club in zijn geheel stoppen. Tot die tijd kun je je aanmelden voor een speciale, eenmalige prijs van 75 euro excl btw. Je krijgt dan toegang tot alle workshops, cursussen, e-books etc. Dus als je voor een zacht prijsje veel wilt leren... Dan is dit je kans ;)

In deze online leeromgeving leer ik je alles over WordPress, WooCommerce, MailChimp, internetmarketing, e-mailmarketing en nog veel meer. Alles wat ik heb gemaakt aan content in de afgelopen 10 jaar vind je terug in de WebAcademy.nl Club. Én je krijgt toegang tot de community waarin je online workshops kunt bijwonen, feedback kunt krijgen op je website én waar je terecht kunt met jouw vragen over o.a. WordPress. Hoe fijn is dat?!

Goedkope WordPress website door Boon Webdesign

Wat krijg je als lid van de WebAcademy.nl Club?

  • Toegang tot online trainingen.
  • Toegang tot meer dan 50 online workshops.
  • Toegang tot de bibliotheek met meer dan 200 artikelen.
  • Alle e-books die door mij zijn geschreven (ik schrijf nogal graag haha).
  • Online woordenboek waarin allerlei termen worden uitgelegd.
  • Support & feedback van mij in de community.

En dat voor slechts een eenmalige prijs van 75 euro excl btw, in plaats van dat je online cursus na online cursus moet aanschaffen.

Online cursussen volgen over WordPress websites bouwen

Lawrence Willems

Ik volg Sandra al enige tijd en vindt het heel handig om haar handleidingen te volgen en nu zelfs bij de hand te hebben wanneer ik het wil met de WebAcademy.nl Club. Sandra heeft al enige tijd ervaring en graag kijk ik over de landgrens om nog meer informatie op te steken zodat ik ook mijn klanten kan verder helpen. Doe zo voort Sandra en vooral bedankt!

Member worden?

Lid worden van de WebAcademy.nl Club is heel eenvoudig. Je kunt je hieronder aanmelden, de betaling doen via iDEAL en dan ontvang je direct toegang tot de hele academy. Let op: je kunt je nu tijdelijk aanmelden voor de zachte prijs van 75 euro excl btw. Je kunt dan tot 01 juli 2020 gebruikmaken van alle content.

WordPress thema door Boon Webdesign
Alles leren over online marketing en WordPress websites

Manon van Berkel

Ik ben heel blij dat ik jouw WebAcademy.nl Club tegen ben gekomen Sandra! Ik ben best handig met computers e.d. Maar sommige dingen zijn gewoon lastig uit te zoeken als je alles zelf wilt doen. En iemand inhuren kost gewoon een hoop geld terwijl ik het ook gewoon zelf wil kunnen. Jij legt alles super fijn uit in een taal die iedereen begrijpt. Heel fijn om alles op 1 plek te hebben in plaats van YouTube af te moeten struinen naar een duidelijk filmpje. Ik heb nog niet alles bekeken wat ik wil bekijken (druk druk), maar ik ben heel blij dat ik alle tijd kan nemen met dit abonnement om er naar te kijken wanneer ik wil. Ook als je vragen hebt is de communitie heel fijn omdat je meteen reactie krijgt, is het niet van Sandra zelf dan wel van anderen uit de community. Ik kan het echt iedereen aanraden die net als ik graag alles zelf wil kunnen doen maar er niet alleen voor wil staan!

Alles leren over online marketing en WordPress websites

Coby Nuruwé

De WebAcademy.nl Club is een database met allerlei cursussen, tutorials en tips die je wegwijs helpen in de online wereld. De content wordt regelmatig aangevuld met nieuwe informatie dus je bent altijd up-to-date. Van je website tot Social Media en het vesturen van je nieuwsbrieven. De academy is een onmisbare tool voor iedere ondernemer voor wie de techniek niet zijn expertise is. Niet alleen is de content optimaal en geweldig, ook reageert Sandra supersnel op vragen die je stelt en geeft je uitgebreid antwoord, als het moet zelfs door een filmpje voor je te maken. Ik ben zelf niet technisch onderlegd en daarom is de academy de juiste plek om je online 'problemen' op te lossen.

Ik beantwoord graag je vragen.

Ik kan mij voorstellen dat je allerlei vragen hebt :) Hieronder heb ik alvast een aantal vragen voor je beantwoord. Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Voel je welkom om even contact met mij op te nemen, ik help je graag verder.

Absoluut! Je krijgt direct toegang tot alle content en je kunt zelf bepalen welke cursussen en workshops je volgt en wanneer je dat wilt doen.

De online cursussen zijn veel uitgebreider en hebben meerdere lessen. Een workshop is korter (tussen de 20-90 minuten).

Je betaald eenmalig via iDEAL of via Mistercash/Bancontact en daarna krijg je direct toegang. Je kunt tot 01 juli 2020 gebruikmaken van de online omgeving.

Twijfel je of de WebAcademy.nl Club iets voor jou is? Je mag mij altijd mailen via sandra@webacademy.nl en dan kunnen we samen kijken of het bij je past.

Voor iedereen die meer wilt leren over online marketing is welkom. En dan bedoel ik ook écht iedereen. Voor beginners is er genoeg te leren, ook wanneer je nog niet eens een website hebt. In de WebAcademy.nl Club vind je onder andere een online cursus over het maken van een WordPress website. Maar ook voor mensen met ervaring in WordPress is er meer dan genoeg te leren in de online leeromgeving! Zelfs virtuele assistenten kunnen hier veel leren en nieuwe kennis & vaardigheden opdoen. Plus, óók voor virtuele assistenten is het natuurlijk fijn om een plek te hebben waar ze terecht kunnen met hun vragen over WordPress, e-mailmarketing, WooCommerce, etc.

Ga naar WebAcademy.nl en klik op “Bekijk actueel aanbod, onder de video. Dan kun je precies zien welke content er op dit moment beschikbaar is in de online omgeving.

Load More

WebAcademy.nl Club door Boon Webdesign

Peter Passenier

De nieuwste video van Sandra in de WebAcademy.nl Club: een wegwijzer. En die is nodig ook, want de academy bevat héél veel content. Artikelen, e-books, filmpjes en zelfs hele videocursussen. Heel nuttig als ik weer eens tegen een probleem oploop. Bijvoorbeeld: hoe breng ik precies een Facebook-pixel aan op mijn website? Maar de academy brengt me ook op nieuwe ideeën. Neem affiliate marketing. Zou dat iets voor me zijn? Binnenkort toch eens de video's bekijken...

WebAcademy.nl Club door Boon Webdesign

Joanne Aurelia

Wat een geluk dat ik bij 'toeval' Sandra's WebAcademy.nl Club ontdekte: het is precies wat ik nodig heb op dit moment! Lange tijd dacht ik dat ik al dat technische 'gedoe' met een website niet kon, geen ervaring in had etc. En dat was ook allemaal waar. Geld om iemand in te huren heb ik niet dus ik wilde het wel zelf doen, maar ik wilde het ook begrijpen zonder er van in de stress te schieten. Sandra to the rescue! In heldere, duidelijke taal neemt ze je stap voor stap bij de hand. Of dit nu in een (live)video, E-book of andere vorm is: ik heb voor mij 'enge' en 'ingewikkelde' dingen met haar hulp helemaal zelf gedaan, wat een trots gevoel geeft dat! Er zijn nog heel veel onderwerpen waar ik voor wil gaan zitten, en het geeft een heel rijk gevoel dat ik alles wat ik nodig heb in haar club kan vinden. Voor een klein bedrag per maand kan ik zoveel meer dan ik dacht! Echt een aanrader dus, dankjewel Sandra!

De testimonials die op deze pagina zijn gebruikt, zijn geschreven door mensen die ook daadwerkelijk lid zijn of waren van de WebAcademy.nl Club. Op de pagina Referenties kun je meer testimonials/referenties vinden van mensen die met mij hebben samengewerkt en/of door mij een website hebben laten bouwen.