Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Breaking news: De nieuwe WebAcademy.nl gaat live!


UPDATE: Je kunt je vanaf heden aanmelden voor de WebAcademy.nl Club!

Meer informatie

Ik ben echt super enthousiast en dat is nog zwakjes uitgedrukt. Deze week gaat namelijk de nieuwe WebAcademy.nl Club live! In de oude WebAcademy.nl bood ik losse, online cursussen aan. En ondanks dat de reacties super positief zijn, heb ik besloten om het roer om te gooien. De nieuwe WebAcademy.nl wordt een membership website met een online omgeving waar álle online cursussen, workshops, e-books, etc. in komen te staan. Kort samengevat: je kunt straks toegang krijgen tot ALLE content die ik ooit heb gemaakt;


Wat krijg je als lid van de WebAcademy.nl Club?

 • Toegang tot online trainingen.
 • Toegang tot online workshops.
 • Toegang tot de bibliotheek met meer dan 150 artikelen.
 • Alle e-books die door mij zijn geschreven (ik schrijf nogal graag haha).
 • Online woordenboek waarin allerlei termen worden uitgelegd.
 • Support & feedback van mij in de community.
 • Live coachingsessies en Q&A’s in de community.
 • Elke week nieuwe content.

Online coaching + feedback op je website

De online cursussen etc. zijn natuurlijk super interessant en waardevol (al zeg ik het zelf haha), maar wat ook erg fijn is aan de nieuwe WebAcademy.nl Club is dat het een plek biedt waar jij terecht kunt met jouw vragen. Ik geef live antwoorden op je vragen en je kunt vragen om feedback. Hoe fijn is het om feedback te kunnen krijgen van experts terwijl je zélf je website bouwt?!


De oplossing waar jij naar zoekt?

Als je tegen één (of meerdere) van onderstaande problemen aanloopt, dan biedt de WebAcademy.nl Club de oplossing waar je naar op zoek bent;

 • Je wilt online ondernemen (of online meer klanten vinden voor je offline bedrijf) en je wilt graag meer leren over online marketing. Maar je wilt niet online cursus na online cursus moeten aanschaffen en erachter komen dat je nóg meer cursussen moet volgen om meer te kunnen leren.
 • Je bent al lekker aan het online ondernemen, maar je loopt continue tegen problemen aan en je kunt bij niemand terecht met jouw vragen en kleine probleempjes… ugghh frustrating!!
 • Je weet over allerlei dingen al het één en ander, maar je zou wat meer diepgaande kennis willen opdoen. In grote lijnen weet je al wat je te doen staat, maar je mist de kennis en vaardigheiden om ideeën tot uitvoering te kunnen brengen. De praktische kant, zeg maar.

All talk, no walk?

Ik kan natuurlijk héél veel mooie beloftes maken, maar waarschijnlijk zit je daar niet op te wachten. Een rondleiding door het systeem van de WebAcademy.nl Club… Dat vertelt je waarschijnlijk héél veel meer. 😉 In deze video geef ik je een korte sneak peek in de online omgeving van de WebAcademy.nl Club.


De voordelen voor leden van de WebAcademy.nl Club

 • Niet meer online cursus na online cursus hoeven doen – In de leeromgeving krijg je toegang tot álle trainingen, workshops, e-books en artikelen van de WebAcademy.nl Club.
 • Persoonlijke support en feedback in de online community. In deze community geef ik ook exclusieve workshops, coachingsessies en Q&A’s. Je krijgt dus zóveel meer dan alleen online content.
 • Ik ben een technisch meisje, maar ik leg alles uit in Jip-en-Janneke taal, waardoor het toegankelijk wordt voor beginners én voor ervaren mensen, zoals virtual assistents.
 • Je kunt de cursussen en workshops volgen in je eigen tempo. Wil je het op je gemak doen? No problem! Ben jij er zo één die het liefst niks anders doet dan kennis opsnuiven (zoals ik)? No problem! Jij bepaald je eigen tempo.
 • Ik weet heel veel over heel veel dingen, maar ik weet natuurlijk niet álles 😉 Daarom worden er regelmatig gastlessen verzorgd door andere experts in het vak.

Voor wie is de WebAcademy.nl Club bedoeld?

Iedereen die meer wilt leren over online marketing is welkom. En dan bedoel ik ook écht iedereen. Voor beginners is er genoeg te leren, ook wanneer je nog niet eens een website hebt. In de WebAcademy.nl Club vind je onder andere een online cursus over het maken van een WordPress website.

Maar ook voor mensen met ervaring in WordPress is er meer dan genoeg te leren in de online leeromgeving! Zelfs virtuele assistenten kunnen hier veel leren en nieuwe kennis & vaardigheden opdoen. Plus, óók voor virtuele assistenten is het natuurlijk fijn om een plek te hebben waar ze terecht kunnen met hun vragen over WordPress, e-mailmarketing, WooCommerce, etc.

Twijfel je of de WebAcademy.nl Club iets voor jou is? Je mag mij altijd mailen via sandra@webacademy.nl en dan kunnen we samen kijken of het bij je past.

UPDATE: Je kunt je vanaf heden aanmelden voor de WebAcademy.nl Club!

Meer informatie

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites. Daarnaast heb ik ook de WebAcademy.nl Club, een online omgeving met allerlei cursussen, workshops, e-books en artikelen over internet marketing.

Een reactie op “Breaking news: De nieuwe WebAcademy.nl gaat live!

 1. Joke schreef:

  Interessante tips! Als ik een mailchimpinschrijfform aan een website koppel, komt die inschrijving dan automatisch in de gekoppelde lijst? Werkt dat ook voor UITschrijvingen?
  En zijn de mutaties zichtbaar voor het geval ik de lijst moet vervangen met een nieuwe? Dank je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *