Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Voor wie is Boon Business-in-a-box bedoeld?


Het concept is geschikt voor twee verschillende doelgroepen;

  • Ervaren webbouwers die wél ervaring hebben met HTML+CSS en eventueel een beetje PHP, maar die nog geen ervaring hebben met WordPress.
  • En voor ervaren WordPress webbouwers en virtual assistents die in ieder geval een stukje basis kennis hebben van HTML+CSS.

Het concept is opgezet voor webbouwers en virtual assistents die méér willen dan maatwerk website na maatwerk website te moeten opzetten. Voor de bouwers die al wat ervaring hebben en die hun bedrijf naar een hoger niveau willen tillen. Ook voor bouwers die (door tijdgebrek – want ja, maatwerk websites kosten veel tijd) niet verder meer kunnen groeien in het maatwerk website wereldje. Maar die niet willen inleveren op de kwaliteit die ze hun klanten kunnen bieden. En ook voor de webbouwers en virtual assistents die wat meer hulp nodig hebben bij het opzetten van echt “eigen” product.

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites. Daarnaast heb ik ook de WebAcademy.nl Club, een online omgeving met allerlei cursussen, workshops, e-books en artikelen over internet marketing.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey psst... Heb je het al gehoord?

De WebAcademy.nl Club gaat sluiten! In deze academy vind je uitgebreide cursussen over o.a. WordPress, SEO en WooCommerce én meer dan 50 workshops + 8 uitgebreide e-books. Je kunt je nu tijdelijk aanmelden voor de eenmalige prijs van 75 euro.

Vertel mij meer!