Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Prijstabellen maken voor je WordPress website


Als je meerdere producten of diensten aanbied die best wel op elkaar lijken (bijvoorbeeld wanneer je verschillende pakketten aanbied) kan het handig zijn om een prijstabel te plaatsen. Op die manier kun je makkelijk en duidelijk laten zien wat de verschillen zijn tussen de verschillende opties. In deze workshop laat ik je zien hoe je een simpele en nette prijstabel kunt maken.

Deze workshop is afkomstig van de (inmiddels gesloten) WebAcademy.nl Club. Het kan zijn dat ik dingen noem die niet beschikbaar zijn op deze website, maar alle informatie omtrent de prijstabellen zelf zijn wél gewoon toegankelijk. 🙂

Plugin: Easy Pricing Tables by Fatcat Apps
Gerelateerd: Alles over het tonen van prijzen op je website

Je eigen online cursussen aanbieden?

Online cursus verkopen met WordPress websiteWil je online cursussen (of programma’s) aanbieden en heb je geen zin in al dat technische gerommel? Neem dan eens een kijkje bij mijn WordPress Cursus systeem; een simpel, overzichtelijk en strak systeem die ik zelf heb ontwikkeld.

Vertel mij meer!

Meer leren over websites & marketing?

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites - de perfecte mix tussen kant-en-klaar en maatwerk. Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten.