Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Mijn 3 favoriete plugins voor WordPress en Mailchimp


Heb je een WordPress website en/of WooCommerce webshop en maak je gebruik van Mailchimp om nieuwsbrieven te versturen? Hieronder vind je mijn drie favoriete WordPress plugins die je kunt koppelen met MC.


01. Mailchimp For WordPress

Mailchimp For WordPress is absoluut één van mijn grote favorieten. Met deze plugin kun je o.a. inschrijfformulieren maken en deze op je pagina’s en/of in widgets plaatsen. Met de plugin kun je echter nog veel meer dan alleen formulieren plaatsen; je kunt o.a. checkboxen plaatsen bij het reactieformulier op je blog en bij je contactformulier(en). Ideaal!

Handige plugins voor Mailchimp en WordPress websites

Heb je een WooCommerce webshop? Dan kun je deze plugin ook gebruiken om een extra optie toe te voegen bij het bestelproces. Men wordt dan automatisch toegevoegd aan je Mailchimp lijst.


02. Chimpmate – WordPress Mailchimp Assistant

Chimpmate is ook een ideale plugin om WordPress en MC te koppelen. Met deze plugin kun je heel eenvoudig een pop-up instellen, zodat mensen zich kunnen inschrijven. Het meest ideale aan deze plugin is (naar mijn mening) dat je kunt instellen waar en wanneer de pop-up weergegeven moet worden.


03. Chimpy Lite

Inschrijfformulieren maak ik normaal gesproken altijd zelf, zonder plugin, omdat ik dan veel meer opties heb qua opmaak en indeling. Mochten klanten zelf formulieren willen beheren, dan raad ik meestal aan om Chimpy Lite te gebruiken.

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites - de perfecte mix tussen kant-en-klaar en maatwerk. Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten.