Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Overig aanbod van Boon Webdesign

Naast WordPress websites en WooCommerce webshops, bied ik ook twee “kleinere” diensten aan voor klanten van Boon Webdesign. Deze diensten zijn alleen bedoeld voor klanten van Boon Webdesign, niet voor websites van derden.


Strippenkaart onderhoud & aanpassingen

strippenkaartDe strippenkaarten zijn bedoeld voor klanten die regelmatig hun website(s) willen bijwerken en die dat liever willen uitbesteden. De strippenkaarten gaan per uren. De klant kan zelf bepalen waar die uren aan worden besteed, bijvoorbeeld;

  • Aanpassingen in techniek.
  • Hulp/support/uitleg bij content beheren.
  • Hulp bij opzetten MailChimp en nieuwsbrieven.
  • Kleine vormgeving klussen.

Wegens drukte zal Susanne van Bizly.nl vanaf juni 2018 steeds meer support en onderhoud van mij overnemen. Bij haar kun je strippenkaarten afnemen voor dezelfde prijs als bij mij; 50 euro exclusief btw. Ben je een klant van Boon Webdesign en heb je support nodig? Je kunt rechtstreeks bij Susanne terecht of in overleg bij mij. Neem even contact op voor meer info 🙂 Susanne kan je trouwens ook helpen met o.a. je webteksten, online promoties, MailChimp nieuwsbrieven en meer.

Standaard support vragen en technische mankementen van mijn kant worden uiteraard nog steeds gratis gedaan. 😉 De strippenkaarten zijn niet bedoeld voor back-ups & updates, daarvoor gelden andere prijzen (zie hieronder).


Website back-up & updates

Aan de ene kant is het natuurlijk heel irritant om continue je website te moeten updaten en bijwerken. Houd het nou nooit ’s op met al die meldingen?! Nee, gelukkig niet. 😉 WordPress is namelijk een systeem dat continue verbeterd word. Verbeterd tegen onder andere (nieuwe) virussen en hackers. Het is dus heel erg belangrijk om je WordPress website echt goed up to date houden. Wil je dat liever uitbesteden? Geen probleem! Bij deze dienst is inbegrepen;

  • Een back-up van de gehele website van te voren.
  • Uitvoeren van de updates van WordPress, de themes en plugins.
  • Een back-up nadat de updates zijn uitgevoerd.
  • Testen van de website, om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt.
  • Je ontvangt zelf een kopie van de back-up.
1x per kwartaal € 75,- excl. btw. per kwartaal. Bestel hier
1x per maand € 40,- excl. btw per maand. Bestel hier

Het uitbesteden van website back-ups en updates is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden. Mocht je het liever zelf doen en vervolgens problemen hebben, dan is mijn tarief daarvoor € 75,- excl. btw. plus € 50,- excl. btw. per uur dat ik bezig ben met het oplossen. Waarom? Omdat het dan véél meer werk voor mij is, al helemaal als ik geen goede back-up heb.