Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Jouw partner in crime voor WordPress websites

Ben jij een ondernemer en maakt jouw hart een sprongetje wanneer je denkt aan jouw bedrijf? Maar weet je (nog) niet hoe je dat ook kunt uitstralen met jouw website? Geen paniek, ieder heeft zijn eigen expertise 😉 Misschien heb je zelf al uren gesleuteld aan een kant-en-klare WordPress website. Misschien heb je gelijk al bedacht dat het wellicht handiger is om het uit te besteden aan iemand die er meer ervaring mee heeft. Hoe dan ook, je hebt besloten om het bouwen van jouw WordPress website uit te besteden aan een expert.

En dan kom ik in beeld!

Aangenaam, ik ben Sandra – WordPress nerd & hondenfan. Ik ben één van die gelukkige mensen die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Een uit de hand gelopen hobby – zo noem ik mijn werk meestal 😉 Meer dan 10 jaar geleden begon ik hobbymatig met het ontwerpen en bouwen van websites. Héél leuk, maar ook heel erg tijdsintensief. Voor mij was dat geen probleem, want als studentje had ik tijd zat. Voor jou is dat natuurlijk een ander verhaal. Ik kan mij voorstellen dat jij lekker verder wilt met datgene waar jij passie voor hebt; jouw onderneming. Dan heb ik een goed voorstel voor je; als jij nou vol passie aan jouw onderneming werkt, dan zal ik vol passie werken aan datgene wat ik voor jou kan doen; een goede website bouwen.

Mijn bedrijf Boon Webdesign is als een kindje voor mij. Ik ben gek op WordPress, een systeem waarmee technische leken heel gemakkelijk hun website kunnen beheren. Ik bouw, jij beheert. Hoe ideaal is dat?! Ik bouw daarnaast ook WooCommerce webshops, ik ontwerp logo’s en in de WebAcademy.nl Club leer ik je alles over internet & marketing.

Nee, ik verveel mij niet zo vaak 🙂


Wat je bij mij kunt verwachten:

  • Doelgerichte adviezen.
  • Ondersteuning en uitleg waar nodig.
  • Eventuele tips om je content (nog) beter te maken.
  • Geen standaard templates, maar werk op maat (behalve BoonTheme).
  • Handleiding op maat om je op weg te helpen.

Ik help je graag op weg.

Bij elk WordPress- en webshop maatwerk project lever ik een gratis handleiding op maat. Je wordt dus niet in het diepe gegooid met een website die je niet zelf kunt beheren. In de handleiding staat met tekst en afbeeldingen beschreven hoe je de website kunt beheren. Er wordt niet gebruikt gemaakt van een standaard handleiding, dus alle informatie is specifiek voor jou geschreven. Daarnaast ben ik nooit te beroerd om support te verlenen als je ergens niet uit komt. 😉 Gebruikers van BoonTheme (mijn budget WordPress websites) krijgen zelfs toegang tot een online omgeving met een videobibliotheek. Hierin zijn allerlei video tutorials te vinden over het beheren van een BoonTheme website.


Ready to rock and roll?

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Mail mij en dan maken we een een belafspraak. Dan kunnen we samen overleggen wat de beste mogelijkheden voor je zijn en wat ik voor je kan betekenen.

Neem contact op