Gratis: 25 belangrijke tips voor jouw website

Over Sandra Boon

Sandra Boon - Boon WebdesignOnder de naam “Boon Webdesign” bied ik (Sandra Boon) WordPress websites op maat, WooCommerce webshops op maat en BoonTheme WordPress templates. Ik was amper 16 jaar oud toen ik begon met Boon Webdesign. Webdesign is iets waar ik “per toeval” in ben gerold, meer een uit de hand gelopen hobby. 😉 Inmiddels zijn we bijna 9 jaar verder en kan ik zeggen dat ik hier helemaal mijn draai in heb gevonden.

Naast vormgeving en WordPress webbouw heb ik mij veel verdiept in onder andere content marketing, usability, social media, MailChimp en zoekmachine optimalisatie. Je kunt dus stellen dat ik van veel dingen een heleboel weet 😉 In mijn tips & adviezen vind je een gedeelte van mijn kennis terug, die je (zelf) kunt gebruiken voor jouw WordPress website en/of WooCommerce webshop. Ook op mijn Facebookpagina kun je regelmatig tips & advies vinden.

Een van de redenen dat ik zoveel van mijn werk houd, is dat ik de flexibiliteit en vrijheid heb om naast het werk ook andere dingen te doen die belangrijk zijn voor mij. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met mijn honden (Tiamo & Harley) en met reizen. Ook doe ik regelmatig vrijwilligerswerk bij een dierenasiel hier in de buurt.


Wat je bij mij kunt verwachten:

  • Doelgerichte adviezen.
  • Ondersteuning en uitleg waar nodig.
  • Eventuele tips om je content (nog) beter te maken.
  • Geen standaard templates, maar werk op maat (behalve BoonTheme).
  • Handleiding op maat om je op weg te helpen.

Ik help je graag op weg.

Bij elk WordPress- en webshop maatwerk project lever ik een gratis handleiding op maat. Je wordt dus niet in het diepe gegooid met een website waar je niks mee kunt. In de handleiding staat met tekst en afbeeldingen beschreven hoe je de website kunt beheren. Er wordt niet gebruikt gemaakt van een standaard handleiding, dus alle informatie is specifiek voor jou geschreven. Daarnaast ben ik nooit te beroerd om support te verlenen als je ergens niet uit komt. 😉


Lijkt het je wat om met mij samen te werken?

Mail mij en dan maken we een een belafspraak. Dan kunnen we samen overleggen wat de beste mogelijkheden voor je zijn en wat ik voor je kan betekenen.

Sandra Boon Zwolle