Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Nieuw: online cursussen opzetten via Boon Webdesign


Jaaaa eindelijk mag ik het zeggen! Eindelijk mag ik dit plaatsen! Mijn nieuwe project is live en ik ben zo enthousiast dat het bijna ongezond is. Ik weet dat dit product ervoor gaat zorgen dat er héél veel mensen geholpen worden. Awesome!!!


Calm down, waar heb je het over?

Ik heb het over mijn nieuwe product: WordPress Cursus website. Een heel simpel plug-and-play systeem waarmee je zelf vandaag nog een online cursus kunt opzetten, in combinatie met Wishlist Member™. Het is heel simpel:

  • Maak een extra WordPress installatie en upload mijn thema.
  • Voeg je logo toe en vul een paar algemene instellingen in, zoals je kleuren en lettertypes.
  • Voeg je content toe voor de cursus.
  • Installeer Wishlist Member™, zodat je content veilig staat. (No worries, ik heb een handleiding en video tutorials gemaakt).

And that’s it! Het is een kwestie van uploaden, een paar basisinstellingen aanpassen en je bent klaar… Hoe ideaal is dat?!


Makkelijk en snel je online cursus maken met WordPress

Het systeem heb ik speciaal ontwikkeld voor technische leken, starters en ZZP’ers die niet het budget hebben om zelf een uitgebreid systeem te laten bouwen. En ook voor virtual assistents is het een ideaal systeem, want je kunt in een handomdraai een online cursus opzetten. Dat bespaart geld, tijd en vooral heel veel ellende 😉

Al jarenlang krijg ik verzoeken van klanten en potentiële klanten om online leeromgevingen op te zetten. En dat kán (heb ik ook gedaan voor onder andere WebAcademy.nl), maar niet binnen een krap budget. En alleen met vele omwegen. Eigenlijk zag ik dat allemaal niet zitten. Thema’s op maat maken is veel werk en standaard thema’s gebruiken vind ik gewoon geen optie. Standaard WordPress thema’s zijn namelijk niet gebouwd voor het opzetten van online cursussen, maar voor het opzetten van “gewone” websites.


Create what you wish for

Dus… Ik wenste dat er een heel simpele WordPress thema zou zijn voor het aanbieden van online curussen. Eentje die:

  • Met een plug-and-play systeem werkt, zodat technische leken alsnog binnen 1 uur een online omgeving kunnen opzetten.
  • Die bewust weinig opties biedt voor opmaak en design, zodat het basic, strak en netjes blijft ogen. En zodat de klant geen ontwerp vaardigheden hoeft te hebben.
  • Eentje waarbij je gemakkelijk lessen of modules kunt toevoegen.
  • Eentje waarbij weinig onderhoud nodig is (en waarbij je dus niet 10 plugins hoeft te installeren en bij te houden).

Dat was mijn wens. En niet alleen die van mij, ook van mijn klanten. En daarom heb ik besloten om zélf een thema te maken voor het aanbieden van online programma’s en cursussen.

Wow, vertel mij meer!

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites. Daarnaast heb ik ook de WebAcademy.nl Club, een online omgeving met allerlei cursussen, workshops, e-books en artikelen over internet marketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *