Meld je aan voor mijn gratis online mini-workshops

Ja, vertel mij meer!

Nieuw: online cursussen opzetten via Boon Webdesign


Jaaaa eindelijk mag ik het zeggen! Eindelijk mag ik dit plaatsen! Mijn nieuwe project is live en ik ben zo enthousiast dat het bijna ongezond is. Ik weet dat dit product ervoor gaat zorgen dat er héél veel mensen geholpen worden. Awesome!!!


Calm down, waar heb je het over?

Ik heb het over mijn nieuwe product: WordPress Cursus website. Een heel simpel plug-and-play systeem waarmee je zelf vandaag nog een online cursus kunt opzetten, in combinatie met Wishlist Member™. Het is heel simpel:

  • Maak een extra WordPress installatie en upload mijn thema.
  • Voeg je logo toe en vul een paar algemene instellingen in, zoals je kleuren en lettertypes.
  • Voeg je content toe voor de cursus.
  • Installeer Wishlist Member™, zodat je content veilig staat. (No worries, ik heb een handleiding en video tutorials gemaakt).

And that’s it! Het is een kwestie van uploaden, een paar basisinstellingen aanpassen en je bent klaar… Hoe ideaal is dat?!


Makkelijk en snel je online cursus maken met WordPress

Het systeem heb ik speciaal ontwikkeld voor technische leken, starters en ZZP’ers die niet het budget hebben om zelf een uitgebreid systeem te laten bouwen. En ook voor virtual assistents is het een ideaal systeem, want je kunt in een handomdraai een online cursus opzetten. Dat bespaart geld, tijd en vooral heel veel ellende 😉

Al jarenlang krijg ik verzoeken van klanten en potentiële klanten om online leeromgevingen op te zetten. En dat kán (heb ik ook gedaan voor onder andere WebAcademy.nl), maar niet binnen een krap budget. En alleen met vele omwegen. Eigenlijk zag ik dat allemaal niet zitten. Thema’s op maat maken is veel werk en standaard thema’s gebruiken vind ik gewoon geen optie. Standaard WordPress thema’s zijn namelijk niet gebouwd voor het opzetten van online cursussen, maar voor het opzetten van “gewone” websites.


Create what you wish for

Dus… Ik wenste dat er een heel simpele WordPress thema zou zijn voor het aanbieden van online curussen. Eentje die:

  • Met een plug-and-play systeem werkt, zodat technische leken alsnog binnen 1 uur een online omgeving kunnen opzetten.
  • Die bewust weinig opties biedt voor opmaak en design, zodat het basic, strak en netjes blijft ogen. En zodat de klant geen ontwerp vaardigheden hoeft te hebben.
  • Eentje waarbij je gemakkelijk lessen of modules kunt toevoegen.
  • Eentje waarbij weinig onderhoud nodig is (en waarbij je dus niet 10 plugins hoeft te installeren en bij te houden).

Dat was mijn wens. En niet alleen die van mij, ook van mijn klanten. En daarom heb ik besloten om zélf een thema te maken voor het aanbieden van online programma’s en cursussen.

Wow, vertel mij meer!


Gratis workshops van Boon Webdesign

Ik geef regelmatig gratis online mini-workshops in mijn groep op Facebook over onder andere WordPress en internet marketing. Wil jij ook een website met meer succes? Meld je dan gratis aan.

Gratis aanmelden

Sinds 2008 bouw ik (Sandra Boon) WordPress websites en WooCommerce webshops. In de afgelopen jaren heb ik behoorlijk wat kennis opgedaan tijdens alle avonturen die ik heb beleefd in het WordPress wereldje. Via mijn tips en adviezen deel ik een gedeelte van deze kennis met jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *