Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Nieuw: online cursussen opzetten via Boon Webdesign


Jaaaa eindelijk mag ik het zeggen! Eindelijk mag ik dit plaatsen! Mijn nieuwe project is live en ik ben zo enthousiast dat het bijna ongezond is. Ik weet dat dit product ervoor gaat zorgen dat er héél veel mensen geholpen worden. Awesome!!!


Calm down, waar heb je het over?

Ik heb het over mijn nieuwe product: WordPress Cursus website. Een heel simpel systeem waarmee ik online omgeving met online cursussen kan opzetten voor mijn klanten. Het is heel simpel:

  • Jij levert bij mij de benodigde informatie aan (heb ik een checklist voor).
  • Ik zet de online omgeving op voor jouw cursussen. Ook het technische gedeelte.
  • Ik pas de online omgeving aan naar jouw huisstijl (logo, kleuren en lettertypes).
  • Ik zet de modules/lessen voor je klaar.
  • Vervolgens kun je zelf (a.d.h.v. mijn handleiding) de content van jouw cursussen toevoegen.

And that’s it! Hoe ideaal is dat?!


Makkelijk en snel je online cursus maken met WordPress

Het systeem heb ik speciaal ontwikkeld voor technische leken, starters en ZZP’ers die niet het budget hebben om zelf een uitgebreid systeem op maat te laten bouwen. Dat bespaart geld, tijd en vooral heel veel ellende 😉

Al jarenlang krijg ik verzoeken van klanten en potentiële klanten om online leeromgevingen op te zetten. En dat kán, maar niet binnen een krap budget. En alleen met vele omwegen. Eigenlijk zag ik dat allemaal niet zitten. Thema’s op maat maken is veel werk en standaard thema’s gebruiken vind ik gewoon geen optie. Standaard WordPress thema’s zijn namelijk niet gebouwd voor het opzetten van online cursussen, maar voor het opzetten van “gewone” websites.


Create what you wish for

Dus… Ik wenste dat er een heel simpele WordPress thema zou zijn voor het aanbieden van online curussen. Eentje die:

  • Op relatief korte termijn op te zetten.
  • Die bewust weinig opties biedt voor opmaak en design, zodat het basic, strak en netjes blijft ogen. En zodat de klant geen ontwerp vaardigheden hoeft te hebben.
  • Eentje waarbij je gemakkelijk lessen of modules kunt toevoegen.
  • Eentje waarbij weinig onderhoud nodig is (en waarbij je dus niet tig plugins hoeft te installeren en bij te houden).

Dat was mijn wens. En niet alleen die van mij, ook van mijn klanten. En daarom heb ik besloten om zélf een thema te maken voor het aanbieden van online programma’s en cursussen.

Je eigen online cursussen aanbieden?

Online cursus verkopen met WordPress websiteWil je online cursussen (of programma’s) aanbieden en heb je geen zin in al dat technische gerommel? Neem dan eens een kijkje bij mijn WordPress Cursus systeem; een simpel, overzichtelijk en strak systeem die ik zelf heb ontwikkeld.

Vertel mij meer!


Meer leren over het maken van een online cursus?

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites - de perfecte mix tussen kant-en-klaar en maatwerk. Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten.