Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Voor als je méér online wilt leren over o.a. WordPress en online marketing


Als je mij al een tijdje volgt (dat kan via Facebook, MailChimp en ook via deze website natuurlijk) dan is het je misschien al opgevallen dat er veel aan het veranderen is. Dat klopt 🙂 Er zijn weer grote veranderingen in aantocht. Dat is nou eenmaal het ondernemerschap, haha 😉 Zelfs na 10 jaar ondernemen verander ik nog regelmatig van gedachten.


Gratis online workshops van Boon Webdesign

Één van die veranderingen is dat ik tegenwoordig regelmatig GRATIS workshops geef in mijn Facebookgroep. Deze workshops zijn gratis, live én online en gaan over o.a. WordPress, MailChimp, WooCommerce en online marketing in het algemeen. Enkele van de workshops die ik recent heb gegeven zijn;

  • Blueprint voor About us pagina’s die geen bezoekers wegjagen
  • Zo win je het vertrouwen van je website bezoekers
  • Automatische e-mailreeks (automation) instellen in MailChimp
  • 25 marketingstrategieën die jij kunt inzetten om meer te verkopen

Best wel interessante materie, al zeg ik het zelf 😉 Wil jij ook graag meer leren over online marketing? Je bent natuurlijk hartstikke welkom om je aan te melden! Aanmelden is gratis en kan via onderstaande knop.

Gratis aanmelden


De online cursussen van WebAcademy.nl verdwijnen!

Huh wat?! De online cursussen zijn niet meer beschikbaar? Nee, dat klopt 🙂 Via WebAcademy.nl gaf ik het afgelopen anderhalf jaar verschillende online cursussen. Ondanks dat ik er veel super positieve reacties heb mogen ontvangen, heeft het vanaf het begin niet 100% bij mij gepast. Het lesgeven past wel 100% bij mij, maar niet in deze vorm. En daarom moet de huidige WebAcademy.nl plaats maken voor een nieuwe WebAcademy.nl. Meer daarover kun je lezen in het volgende onderdeel.


Een nieuwe WebAcademy.nl – ALLES leren over online marketing

De afgelopen maanden ben ik (tussen de bedrijven door) super druk bezig geweest met het opzetten van een nieuwe WebAcademy.nl. In een ándere vorm. De nieuwe WebAcademy.nl is een online omgeving met;

  • Al mijn online cursussen. WordPress, WooCommerce, SEO, MailChimp, etc. t.w.v. meer dan 350 euro.
  • Al mijn online workshops. Workshops uit de gratis groep + exclusieve workshops.
  • Al mijn e-books (t.w.v. meer dan 75 euro).

Daarnaast biedt WebAcademy.nl straks óók hulp en support bij WordPress websites die niet zijn gebouwd door Boon Webdesign. Op dit moment biedt ik daar namelijk geen support voor.

Maar hoe fijn is het als je straks ergens terecht kunt met jouw WordPress vragen?!

Ja, heel fijn toch! Bijna dagelijks ontvang ik mails van mensen die wél hun eigen WordPress website willen bouwen, maar die nergens terecht kunnen met hun vragen. Nu kan dat dus in de WebAcademy.nl Club 😉

Vanaf heden kun je je aanmelden voor de nieuwe WebAcademy.nl Club.


Veel artikelen van BoonWebdesign.nl zullen verdwijnen

Ja, dat hoor je goed 😉 Veel van de artikelen die op BoonWebdesign.nl staan, komen straks exclusief in de WebAcademy.nl leeromgeving te staan. Op dit moment staan er 175 artikelen op BoonWebdesign.nl, maar dat zullen er straks dus een stuk minder worden. Op dit moment plaats ik élke week een artikel (op woensdag), maar ook daar gaat verandering in komen… Vanaf heden zal het nog maar hooguit 1x in de twee weken worden. In de academy blijf ik uiteraard wél elke week artikelen plaatsen.

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites. Daarnaast heb ik ook de WebAcademy.nl Club, een online omgeving met allerlei cursussen, workshops, e-books en artikelen over internet marketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *