Online koffiedate voor startende & ervaren WordPress webdesigners

Vragen over design, techniek of het ondernemen als WordPress webdesigner?

Plan een online koffiedate met mij in

Yes, maak een afspraak!

Online koffiedate voor startende & ervaren WordPress webdesigners

Er zijn wel 10.000 dingen die ik leuk vind aan mijn werk als WordPress webdesigner. Het creëren van mooie websites, het uren knutselen aan codes en mijn klanten zien uitgroeien tot succesvolle ondernemers, bijvoorbeeld. Er is echter één ding dat ik regelmatig miste. Dat is het hebben van een mentor, een klankbord en een rots in de branding. Ja, er zijn waarschijnlijk duizenden business coaches waarbij je kunt aankloppen. Maar geen daarvan zijn gespecialiseerd in WordPress webdesign en dat is nou juist de kern van jouw bedrijf.

Blijf niet rondlopen met jouw vragen over vormgeving, techniek of het ondernemen

Ik had in de begindagen van Boon Webdesign graag een mentor gehad die mij de kneepjes van het vak kon leren. Niet alleen qua vormgeving en techniek (hoewel: dat had mij vele malen hoofdpijn kunnen besparen), maar ook het commerciële gedeelte: strategie, marketing en sales. Want hoe zorg je er nou voor dat je opvalt in de zee van WordPress webdesigners? Hoe zorg je voor meer up-sells? Hoe stroomlijn je het werk, zodat je meer tijd gaat overhouden? Ik help je graag op weg tijdens een koffiedate. Tijdens deze 2 uur mag je mij alles vragen wat je wil, kan ik jou dingen uitleggen óf ik kan met je meekijken naar de marketingstrategie van jouw webdesign bedrijf. Jij mag zelf bepalen wat we gaan bespreken.

Boek een koffiedate €125

Heb je vragen en weet je niet zeker of ik de juiste persoon ben die jou hierbij kan helpen? Stuur een mail met jouw vragen en dan kijken we samen of en hoe ik kan helpen.

Neem contact op