Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Handige plugins voor de startende WordPress gebruiker


  • Ben je net begonnen met een WordPress website?
  • Weet je niet zo goed waar je moet beginnen?
  • Wil je graag meer uit je WordPress website halen?
  • En wil je de website uitbreiden met handige plugins?
  • Maar zie je door de bomen het bos niet meer?

Geen probleem! Ik help je graag op weg. Hieronder vind je een overzicht van een aantal handige plugins die ik standaard installeer bij álle WordPress websites en WooCommerce webshops die ik bouw.

Bij de handige plugins leg ik je uit wat je er mee kunt. Weet je (nog) niet hoe je een plugin installeert? Geen probleem; ik leg hier uit hoe je een plugin installeert.


Meer tips voor de startende WordPress gebruiker

Wist je al dat de WebAcademy.nl Club gaat sluiten? In deze academy vind je uitgebreide cursussen over o.a. WordPress, SEO en WooCommerce én meer dan 50 workshops + 8 uitgebreide e-books. Je kunt je nu tijdelijk aanmelden voor de eenmalige prijs van 75 euro. Je krijgt direct toegang en kunt de gehele academy bekijken tot 01 juli 2020.

Vertel mij meer!

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites. Daarnaast heb ik ook de WebAcademy.nl Club, een online omgeving met allerlei cursussen, workshops, e-books en artikelen over internet marketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hey psst... Heb je het al gehoord?

De WebAcademy.nl Club gaat sluiten! In deze academy vind je uitgebreide cursussen over o.a. WordPress, SEO en WooCommerce én meer dan 50 workshops + 8 uitgebreide e-books. Je kunt je nu tijdelijk aanmelden voor de eenmalige prijs van 75 euro.

Vertel mij meer!