Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Een gratis e-book cover maken voor jouw weggever


Werk je al met een weggever? Zou ik zeker doen! 🙂 Weggevers zorgen ervoor dat jouw e-maillijst veel groter wordt. In MailChimp kun je ook heel gemakkelijk een weggever toevoegen. Enkele tips voor het maken van een goede weggever:

  • Zorg voor een aantrekkelijke weggever met nuttige informatie.
  • Beschrijf duidelijk wat men kan downloaden.
  • Plaats call-to-actions IN je weggever.
  • Op de juiste plek(ken) aanbieden.

In mijn artikel “Hoe je weggevers kunt versturen via MailChimp” kun je meer (en uitgebreidere) tips vinden.


Laat je weggever opvallen m.b.v. een e-book cover

Zorg ervoor dat je weggever prominent is op je website en zorg ervoor dat het goed opvalt. Een goede manier om dat te doen, is door een mooie, aantrekkelijke e-book cover te tonen. Hieronder enkele voorbeelden daarvan:

  

E-book cover gratis makenE-book cover voor jouw weggever

Even tussendoor: wist je al dat ik de WebAcademy.nl Club ben begonnen? In de online leeromgeving van de club leer ik je alles over WordPress, online marketing en e-mailmarketing. Voor een klein bedrag per maand krijg je toegang tot al mijn online cursussen, workshops, e-books, artikelen en nog veel meer. Én in de club kun je terecht met jouw vragen over WordPress. Hoe ideaal is dat?!

Deze e-book covers kun je heel gemakkelijk (gratis) maken met behulp van een online tool. Het enige wat je hoeft te doen, is het uploaden van de voorkant van jouw e-book. Heel simpel! Er zijn meerdere online tools hiervoor. De meeste daarvan zijn premium (betaald), maar er zijn ook een paar gratis opties;

Een mooie voorkant/voorpagina kun je trouwens heel gemakkelijk online maken met Canva’s Free Book Cover Maker.

 

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites. Daarnaast heb ik ook de WebAcademy.nl Club, een online omgeving met allerlei cursussen, workshops, e-books en artikelen over internet marketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *