Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Die melding in WordPress, dat ik updates moet uitvoeren.. Wat moet ik daarmee doen?


Heb je een WordPress website en/of WordPress blog? Dan heb jij vast wel ‘s die meldingen gezien bovenaan in je dashboard. De melding dat er een nieuwe WordPress versie beschikbaar is en dat je de website moet bijwerken. Ook heb je vast wel ‘s het donkere rondje met een getal naast “Plugins” zien staan. Ook dat heeft de maken met updates die uitgevoerd moeten worden.


Waarom steeds WordPress updaten en bijwerken?

Aan de ene kant is het natuurlijk heel irritant om continue je website te moeten updaten en bijwerken. Houd het nou nooit ‘s op met al die meldingen?! Nee, gelukkig niet. WordPress is namelijk een systeem dat continue verbeterd word. Verbeterd tegen onder andere (nieuwe) virussen en hackers. Het is dus heel erg belangrijk om je WordPress website echt goed up to date houden.


Kan ik gewoon klikken op Nu bijwerken?

Ja, dat kan. Als je klikt op “Nu bijwerken” wordt de website automatisch bijgewerkt. Daar hoef je zelf helemaal niks meer aan te doen. Er is echter wel een nadeel; soms gaat de update niet helemaal goed. 99% van de updates gaan wél goed, maar stel nou dat jouw website bij die 1% zit waarvan de website níét goed ge-update word? Hoe los je dat dan weer op? Heb je een back-up van de website liggen en kun je deze installeren/plaatsen?

Of stel nou dat je een plugin update en dat die daarna niet meer werkt? Ook dat kan gebeuren. Heb je dan een back-up van de vorige versie van de plugin klaarliggen?


Extra dienst voor Boon Webdesign klanten

Voor klanten van Boon Webdesign bied ik hier een dienst voor aan; website back-up & updates. Meer informatie daarover kun je vinden op de pagina Overig aanbod. Let op: Deze dienst geldt alleen voor klanten van Boon Webdesign.

Klaar met het zelf knutselen aan je website?

WordPress website laten bouwen door Boon WebdesignWil je gewoon een goede website en heb je geen zin meer in al dat technische gerommel? Neem dan eens een kijkje bij mijn aanbod; de WordPress website totaalpakket voor ZZP’ers en (zelfstandige) ondernemers.

Vertel mij meer!

Meer leren over websites & marketing?

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites - de perfecte mix tussen kant-en-klaar en maatwerk. Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten.