Gratis 25 belangrijke tips voor jouw website

Plus nog meer tips waarmee je jouw website vandaag nog kunt verbeteren!

Zo zorg je voor meer conversie op je contactpagina


Ik merk dat veel mensen weinig aandacht besteden aan hun contactpagina. “Een paar contactgegevens, een formuliertje, en hoppa de contactpagina is klaar”. Dat is erg zonde. Deze pagina moet jouw bezoeker aanspreken en uitnodigen om contact op te nemen. Op de overige pagina’s probeer je de bezoeker naar je contactpagina te leiden, dan is je bezoeker eindelijk op je contactpagina en dan is die pagina saai en verwaarloosd. Zonde, toch?! Dit is juist een hele belangrijke pagina, omdat men hier wel/niet de stap neemt om contact op te nemen.


Wil je meer conversie via je contactpagina?

In dit artikel leg ik je stapsgewijs uit hoe je zorgt voor meer conversie op je contactpagina. In ruil daarvoor wil je ik je vragen om mijn Facebookpagina te liken óf door dit artikel te delen op Facebook. Je krijgt dan direct toegang tot de rest van het artikel.

 

Ik (Sandra Boon van Boon Webdesign) ben jouw partner in crime voor WordPress websites en online marketing. Voor ondernemers bouw ik BoonTheme WordPress websites - de perfecte mix tussen kant-en-klaar en maatwerk. Daarnaast bouw ik ook online leeromgevingen voor mijn klanten.